Flädersill

inläggning med grönskaer i glasburk, står på vaxduk.

Publicerat:

Tillagningstid:

Somrig sill för sommarens bufféer! Sechuanpeppar och fläder i en spännande kombination.

Ingredienser

4portioner

  • 1paket
    5-minuterssill
  • 1,5dl
    koncentrerad flädersaft
  • 1,5tsk
    grönpeppar
  • 0,5tsk
    sechuanpeppar
  • 1dl
    sillspad (den som sillen ligger i)
  • 1msk
    citronsaft
  • skivor av ½ citron
  • 2-3
    salladslökar
  • 1tsk
    rosépeppar

Så lagar du

1. Spara lagen som sillen ligger i. Blanda spad och flädersaft.

2. Krossa grönpeppar och sechuanpeppar och häll i lagen.

3. Om du använder filéer, skär dem i önskad bit.

4. Lägg sillen i lagen. Dekorera med skuren salladslök, citronskivor och rosépeppar.

Dela det här receptet med dina vänner!