Frasiga chokladgömmor

Tallrik med små formar i pastellfärger fyllda med choklad och chokladägg.

Publicerat:

Tillagningstid:

Vem hade väl kunnat ana att rosmarin, choklad, flingsalt och popcorn skulle vara en sådan match-made-in-heaven? Gör dubbelsats på en gång för de här godsakerna är verkligen försvinnande goda.

Ingredienser

25 - 30portioner

  • 4dl
    poppade popcorn (utan salt)
  • 200g
    choklad, mörk eller mjölk
  • 1msk
    finhackad rosmarin (färsk)
  • ½tsk
    flingsalt
  • flingsalt och lite rosmarin till dekoration, ev små påskägg i choklad

Så lagar du

1. Hacka chokladen och smält den över vattenbad.

2. Vänd ner finhackad rosmarin, flingsalt och popcorn.

3. Fördela blandningen i småkaksformar och toppa med ytterligare lite flingsalt och rosmarin. Låt stelna.

Påsktips!

Vill du göra dessa extra allt kan du lägga ett litet påskägg i choklad med valfri smak i mitten varje form. Dekorativt och en extra smakdimension!

Dela det här receptet med dina vänner!