Fullkornsnudlar med säsongens grönsaker med blomkål och broccoli

Tillagningstid:

En djup tallrik som fylld av fullkornsnudlar med grönskaer och en gaffel, en sked och ett glas vin i bredvid.

Publicerat:

Tillagningstid:

Det här är ett enkelt och snabbt recept som är formbart enligt smak och tillgängliga råvaror. Själv varierar jag receptet hejvilt. Jag använder fullkornsnudlar och soltorkade tomater som stomme och lägger till olika grönsaker och någon proteinrik ingrediens. Om man vill ha lite färg på sin mat funkar riven rödbeta fint här. Receptet är inskickat av Katriina Lahtonen.

Ingredienser

4 portioner

  • 1 paket
    fullkornsnudlar
  • 150 g
    blomkål
  • 150 g
    broccoli
  • ½ burk(ar)
    soltorkade tomater i olja
  • olja
  • 1 dl
    cashewnötter eller feta, tofu
  • ½ dl
    ajvar -paprikasås
  • efter smak
    vitlök
  • efter smak
    salt
  • maskrosblad
  • groblad
  • rölleka

Så lagar du