Fusilli med pancetta och mozzarella

Fusilli med pancetta och mozzarella.

Publicerat:

Tillagningstid:

Läcker pastarätt där köttet används som krydda. Körsbärstomaterna ger mer textur än vanliga tomater på burk.

Ingredienser

2portioner

  • 1
    aubergine
  • 1
    zucchini
  • olivolja
  • 1dl
    pancetta eller rökt fläsk, skuret i tärningar
  • 1
    rödlök, i fina skivor
  • 1burk(ar)
    körsbärstomater på burk
  • 2-3msk
    pesto
  • 1
    buffalomozzarella
  • 4 portioner
    fusilli

Så lagar du

1. Skär aubergine och zucchini i kuber ca 1x1 cm.

2. Värm olivolja i en wokpanna och lägg ner grönsakerna när oljan är varm. Salta.

3. Stek i ca 7 minuter.

4. Tilsätt pancetta och rödlök och tillaga i ytterligare 8-10 minuter.

5. Tillsätt pesto och körsbärstomater på burk. Och fortsätt småsjuda i 15 minuter.

6. Salta och peppra och låt vila i 10-15 minuter medan du kokar din pasta.

7. Koka pastan al dente enligt anvisningarna på paketet.

8. Rör ner pastan i såsen tillsammans med riven mozzarella.

9. Salta och peppra efter smak och servera direkt.

Dela det här receptet med dina vänner!