Ginos bruschetta

Ginos bruschetta.

Publicerat:

Tillagningstid:

Genom att lägga balsamicovinäger till en pastasås gör du den sötare. Riv basilikabladen med fingrarna snarare än att klippa dem - det ger den bästa smaken.

Ingredienser

3portioner

  • 3skiva(or)
    ciabatta
  • olivolja
  • 1klyfta(or)
    vitlök
  • körsbärstomater
  • 1 näve
    basilika
  • 1
    stänk balsamicovinäger

Så lagar du

1. Ringla olivolja på ciabattan och rosta på grillgaller i ugnen. När brödet är brunt på båda sidor, gnugga en av sidorna med vitlöksklyftan.

2. Dela tomaterna i hälften (eller fjärdedel beroende på hur stora) och lägg dem i en skål med några rivna eller skivade basilikablad, extra virgin olivolja och en liten droppe balsamvinäger.

3. Fördela på bröden och servera.

Dela det här receptet med dina vänner!