Ginos inbakade oxfilé - filetto in camicia

Ginos inbakade oxfilé - filetto in camicia.

Publicerat:

Filetto in camicia betyder filé i skjorta på italienska. I det här receptet rullas smördegen runt oxfilén, som en skjorta.

Ingredienser

4–6 portioner

  • ca 1 kg
    oxfilé
  • olivolja
  • 10 skiva(or)
    parmaskinka
  • 1 burk(ar)
    röd pesto
  • 1 paket
    smördeg
  • 1
    äggula till pensling

Sås

  • olivolja
  • 2
    rödlökar, skivade
  • salt
  • 3 kvist(ar)
    rosmarin
  • 2 tsk
    flytande honung
  • 2-3 msk
    balsamicovinäger
  • 3-4 dl
    rött vin
  • ca 7 dl
    kycklingbuljong
  • dl
    amarenakörsbär eller körsbärssylt

Så lagar du