Grillad ananas med kokosgrädde

Grillad ananas

Publicerat:

Tillagningstid:

Läcker sommarfavorit som du definitivt kommer vilja äta igen. Kokosgrädden kan smaksättas eller bytas ut till andra alternativ som glass eller annan grädde.

Ingredienser

6 - 8portioner

  • 1
    ananas
  • 1burk(ar)
    kokosmjölk
  • honung
  • valnötter

Så lagar du

1. Skär ananas i centimetertjocka skivor.

2. Lägg på grillen och vänd när skivorna fått fin färg.

3. Låt kokosburken ligga kallt en stund innan du öppnar den. Då skiljer sig grädden från vattnet. Gröp ur grädden ur burken och lägg över i en skål. Vispa fluffigt med elvisp.

4. Lägg upp den grillande ananasen på fat, klicka över kokosgrädden och strö över krossade valnötter. Avsluta med att ringa över lite honung.

Tips! Kokosgrädden kan också bytas ut mot annan grädde eller glass.

Dela det här receptet med dina vänner!