Grillad potatissallad med fetaost och rädisor

Grillad potatissallad med fetaost och rädisor.

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 4-6
    stora potatisar
  • 1knippa(or)
    rädisor
  • 1paket
    fetaost
  • olivolja
  • salt och peppar

Så lagar du

1. Tvätta eller borsta och skiva upp lite potatis, gärna bakpotatis, i ca 1 cm tjocka skivor. Dela skivorna på mitten. Låt dem gärna ligga i vatten ett tag så går det snabbare att tillaga dem. Lägg upp på ett fat, ringla över olivolja, salta ordentligt och peppra.

2. Låt gå på grillen ca 20-30 minuter eller tills potatisen känns färdig och har fått fin färg. Vänd ett par gånger.

3. Halvera rädisor, lägg dem och lite hackad gul lök på en tallrik. Lägg på potatisen och smula fetaost över. Ringla över olivolja, salta, peppra och servera direkt!

4. Passar till både fisk och kött, prova t ex till vår grillade fläskfilé!

Dela det här receptet med dina vänner!