Grillade lammracks med picklad kålrabbi, senapsvinägrett och spansk körvel

Tillagningstid:

Grillade lammracks med picklad kålrabbi, senapsvinägrett och spansk körvel

Publicerat:

Tillagningstid:

Mört lamm blir som godast på grillen. Här spetsar vi till rätten med kummindoft, picklad kålrabbi och senapsvinägrett – och som pricken över i – spansk körvel!

Ingredienser

4 portioner

Lammracks

  • 2
    lammracks à ca 500g
  • 1 msk
    hel kummin
  • 1 tsk
    salt

Picklad kålrabbi

  • 1-2
    kålrabbi
  • 1 msk
    ättika
  • 2 msk
    strösocker
  • 3 msk
    vatten
  • 1 nypa(or)
    salt

Senapsvinägrett

  • 1 msk
    fransk senap
  • 1 msk
    grov skånsk senap
  • 2 msk
    äppelcidervinäger
  • 4 msk
    rapsolja
  • 1 nypa(or)
    salt

Övrigt

  • färsk spansk körvel

Så lagar du