Grön potatisgratäng med varm dressing
Publicerat:
2012-10-24Tillagningstid:
Ingredienser
4portioner
- 6stpotatisar
- 1stzucchini
- 300gfrysta haricots vertes
- ½dlolivolja
- 2mskvinäger
- 3tsksalladskrydda
- 1tsksvartpeppar
- rostade pinjenötter
Så lagar du
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skiva potatis och zucchini tunt och lägg i en stor ugnsfast form eller långpanna. Blanda i de frysta bönorna.
3. Rör samman dressingen och vänd ner den i grönsakerna.
4. Stek i ung cirka 20 minuter. Rör om då och då.
5. Servera med de rostade pinjenötterna.
Tips
- Den här gratängen passar bra till grillade rätter.
- Variera gratängen med aubergin, broccoli, palsternacka, purjolök, morötter champinjoner, paprika eller rödbetor.