Haricots verts med senapsdressing

Haricots verts

Publicerat:

Tillagningstid:

Gott tillbehör till ingefärslaxen. Ersätt honung med acaciahonung för en helt vegansk version.

Ingredienser

6portioner

  • 500g
    haricots verts
  • 2
    schalottenlökar
  • salt

Dressing

  • 1msk
    dijonsenap
  • 1tsk
    honung
  • 1msk
    vinäger
  • 3msk
    olivolja
  • ½tsk
    salt
  • nymald svartpeppar

Så lagar du

1. Koka bönorna i saltat vatten men de ska ha spänsten kvar. Spola av dem hastigt och låt dem rinna av.

2. Finhacka löken.

3. Blanda senap, honung och vinäger. Tillsätt oljan och smaksätt med salt och peppar.

4. Blanda löken med bönorna och häll över dressingen.

Dela det här receptet med dina vänner!