Hemmagjorda fiskpinnar med remouladsås

Tillagningstid:

Sandra Mastios hemmagjorda fiskpinnar

Publicerat:

Tillagningstid:

Gör egna fiskpinnar hur lätt som helst, det blir både godare och du har full kontroll på dina råvaror. Rågmjölet ger en fylligare smak än bara det klassiska vetet!

Ingredienser

4 portioner

Fiskpinnar

  • 2
    block frysta msc-filéer med vit fisk efter smark, t ex sej, gös eller torsk
  • 2 dl
    ströbröd
  • 2 st
    ägg
  • 2 dl
    rågmjöl
  • 1 st
    citron, zesten
  • salt och svartpeppar
  • 50 g
    smör och olivolja, att steka i

Remouladsås

  • 1 dl
    avrunna pickles eller ättiksgurka
  • 2 msk
    kapris
  • 1 liten
    fänkål
  • ½ dl
    majonnäs
  • ½ dl
    crème fraiche
  • 3 msk
    hackade örter, t ex persilja, dragon och dill
  • salt och svartpeppar

Så lagar du