Julskinka griljerad med saltlakritspulver

Julskinka griljerad med saltlakritspulver.

Publicerat:

Förberedelsetid:

Tillagningstid:

Det här är en riktig höjdare för lakritsälskaren! Gillar du inte lakrits kan du testa andra smaker i griljeringen, prova dig fram tills du hittar nåt du gillar!

Ingredienser

2 - 6portioner

  • 1
    medelstor skinka
  • 3
    ägg
  • 1dl
    majsmjöl
  • 1burk(ar)
    saltlakritspulver, t ex hockeypulver
  • 1skiva(or)
    tunnbröd

Så lagar du

1. Blanda ihop samtliga ingredienser förutom tunnrödet. Låt stå och mogna till sig i 10-20 minuter.

2. Penslar griljeringen på skinkan. Krossa brödet och strö över skinkan.

3. Platta till lite försiktigt och griljera sedan skinkan i ugnen 10-15 min i 220 grader.

Dela det här receptet med dina vänner!