Kaffe-& jordnötscheesecake i glas

Kaffe-& jordnötscheesecake i glas

Ingredienser

15portioner

  • 300g
    naturell färskost
  • 1dl
    jordnötssmör
  • 1burk(ar)
    sötad kondenserad mjölk
  • 1msk
    pulverkaffe
  • ½st
    citron, det gula av skalet rivet samt pressad
  • 1dl
    matyoghurt
  • 2dl
    grädde, vispad
  • 15st
    småkakor med choklad, krossade
  • 1paket
    mango, fryst
  • 200g
    björnbär

till garnering:

  • 1dl
    chokladsås
  • 1dl
    flagad, rostad mandel

Så lagar du

Vispa färskosten smidig, tillsätt jordnötssmör, kondenserad mjölk, kaffe och citron, vispa till en fluffig kräm. Vispa ner yoghurt och vänd ner grädde. Lägg kakorna i botten på glaset, varva kräm med frukt och bär. Garnera med chokladsås och mandel.

Dela det här receptet med dina vänner!