Gustaf Mabrouk
Chokladälskande mästerkonditor
Han blev svensk mästare i konditori redan som 19-åring och har jobbat i både gourmetkök i New York och hantverkskonditori i Sverige. En ”chokladnörd” som vill inspirera dig att våga göra fina bakverk och desserter med en konditors fingertoppskänsla – det är faktiskt inte så svårt som det ser ut. Under sommaren 2019 vann Gustaf titeln World confectioner of the year.
Alla recept av Gustaf Mabrouk
Merveilleux
Tillagningstid:
Bagels - Everything bagel med Lox and schmear
Tillagningstid:
Gustafs prinsesstårta med extra allt
Tillagningstid:
Chimichurri
Tillagningstid:
Choripán
Tillagningstid:
Crème pâtissière (konditorkräm)
Tillagningstid:
Kungskaka (Galette des Rois)
Tillagningstid:
Rogaliki
Tillagningstid:
NY-style cheesecake
Tillagningstid:
Baskisk ostkaka
Tillagningstid:
Perfekta pitabröd
Tillagningstid:
Pizza Napoletana
Tillagningstid: