Gustaf Mabrouk
Chokladälskande mästerkonditor
Han blev svensk mästare i konditori redan som 19-åring och har jobbat i både gourmetkök i New York och hantverkskonditori i Sverige. En ”chokladnörd” som vill inspirera dig att våga göra fina bakverk och desserter med en konditors fingertoppskänsla – det är faktiskt inte så svårt som det ser ut. Under sommaren 2019 vann Gustaf titeln World confectioner of the year.
Alla recept av Gustaf Mabrouk
Chokladmoussetårta
Tillagningstid:
Pot de crème på mörk choklad
Tillagningstid:
Japansk pudding (purin)
Tillagningstid:
Japansk cheesecake
Tillagningstid:
Fail-proof chokladbröd
Tillagningstid:
Champurrado – mexikansk varm choklad
Tillagningstid:
Concha – mexikanskt vetebröd
Tillagningstid:
Chokladmoussebakelse
Tillagningstid:
Brioche
Tillagningstid:
Panettone – italiensk julkaka
Tillagningstid:
Gustafs bullar med kanelfyllning
Tillagningstid:
Mörkchoklad paletas
Tillagningstid: