Koreansk råbiff

Tillagningstid:

Koreansk råbiff på friterat rispapper.

Publicerat:

Tillagningstid:

Om du gillar råbiff så måste du pröva denna koreanska variant. Massa smak, sötma från päron, pepprighet från ingefära och mycket mer! Servera på salladsblad eller på friterat rispapper.

Ingredienser

4 portioner

Råbiff

  • 150 g
    innanlår av t ex kalv eller oxfilé
  • 2 tsk
    risvinäger
  • 2 msk
    ljus soja
  • 2 msk
    sesamolja
  • 2 tsk
    rostade sesamfrön
  • 1
    riven vitlöksklyfta
  • 2 tsk
    riven ingefära
  • 2 tsk
    finhackad salladslök
  • 1 tsk
    svartpeppar

Till servering

  • 4-5
    blad rispapper
  • skuren salladslök
  • rostade sesamfrön
  • ½
    nashipäron, skuret i små täringar
  • några blad tatsoi eller smörgåskrasse

Så lagar du