Köttfärs Tandoori

Köttfärs Tandoori.

Publicerat:

Tillagningstid:

Enkel vardagsrätt där du själv kan välja vilken färs du vill använda.

Ingredienser

4portioner

  • 400g
    färs (nöt, vilt, bland, fågel eller vegetarisk)
  • 1st
    gul lök, hackad
  • 2tsk
    tandoorikrydda
  • 1st
    oxbuljongtärning
  • 1dl
    crème fraiche
  • 2dl
    vatten
  • 2dl
    kokta gröna små linser
  • salt, smör till stekning

Till servering

  • matyoghurt, ris eller pasta

Så lagar du

1. Bryn färs och lök i smör.

2. Tillsätt tandoorikrydda, buljong, crème fraiche och vatten. Koka ett par minuter.

3. Rör ner linser. Smaka av med salt och ev tandoorikrydda.

4. Servera med yoghurt och pasta eller ris.

Dela det här receptet med dina vänner!