Krämig grönkålssallad med burrata, granatäpple och rostade nötter

Tillagningstid:

Krämig grönkålssallad med burrata, granatäpple och rostade nötter.

Publicerat:

Tillagningstid:

En lite lyxigare grönkålssallad som blir både smakrik och krämig. Den krämigt goda italienska osten Burrata blir alltmer populär och dyker ofta upp i såväl recept som på restaurang. Till utseendet ser osten ut som en vanlig mozzarella men den har ett gräddigt inre som rinner ut när du skär upp osten.

Ingredienser

4 portioner

  • 250 g
    grönkål
  • 1st
    burrata
  • 1st
    granatäpple
  • 2 msk
    olivolja
  • 3 msk
    granäpplesirap
  • ½ dl
    russin
  • ½ dl
    rostade nötter (använd det du har, pistagenötter, pinjenötter, hasselnötter eller mandel)
  • salt och svartpeppar

Så lagar du