Krämiga enchiladas med tacotopp

Krämiga enchiladas med tacotopp.

Publicerat:

Tillagningstid:

Enkel vardagsrätt som går lätt att förbereda.

Ingredienser

4portioner

  • 1sats(er)
    basfärs
  • 2dl
    crème fraiche
  • 350g
    blandade grönsaker i strimlor/bitar
  • 8st
    mjuka tortillabröd
  • 2dl
    ost, riven

Topping

  • 2st
    avokado
  • 1st
    röd lök
  • 1st
    röd paprika eller 2st tomater
  • 1st
    gurka
  • blandad sallad

Så lagar du

  1. Sätt ugnen på 225 grader vanlig värme, 200 grader varmluft.
  2. Koka upp färs (basfärs), crème fraiche och grönsaker. Smaka av med salt och peppar. Kanske du vill ha lite extra hetta? Ta i en gnutta chili.
  3. Fördela fyllningen på tortillabröden.
  4. Rulla ihop och lägg i en smord ugnsform.
  5. Strö på ost.
  6. Grädda mitt i ugnen tills osten har smält.
  7. Hacka grönsaker till topping.
  8. Ta ut formen, toppa med grönsaker.
  9. Servera med en blandad sallad.

Tips

Här hittar du receptet på basfärs.

Dela det här receptet med dina vänner!