Krustader med räkstuvning

Krustader med räkstuvning

Ingredienser

3 - 4portioner

  • 3-4st
    krustader, färdigköpta
  • 2msk
    smör
  • 3msk
    vetemjöl
  • 2dl
    mjölk
  • 2dl
    grädde
  • ½dl
    vatten
  • ½tsk
    salt
  • 4msk
    hackad dill
  • 150g
    skalade räkor eller 500 g räkor med skal

Till garnering

    Så lagar du

    1. Fräs mjöl och smör i en kastrull. Tillsätt mjölk, grädde och vatten och rör tills stuvningen är slät. Koka stuvningen i fem minuter.

    2. Skala räkor om du köpt räkor med skal.

    3. Skölj och hacka dill.

    4. Tillsätt räkor, dill och smaka av räkstuvningen med salt och peppar.

    5. Garnera med sallad, dill och extra räkor.

    Dela det här receptet med dina vänner!