Krustader med sparris och löjrom

En tallrik med krustader med sparris och löjrom, dekorerad med dill.

Publicerat:

Tillagningstid:

Bästa partytricket är att göra små små pajer av färdiga krustader. Fyll med vad du vill och kamma hem ovationer på festen!

Ingredienser

8portioner

  • 2ask(ar)
    krustader
  • 1
    ägg
  • 100g
    riven västerbottensost
  • 1+½dl
    crème fraiche
  • 24
    sparrisknoppar
  • 50g
    löjrom

Så lagar du

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Knäck ägget i en bunke. Blanda ner 1 dl crème fraiche och riven västerbottensost och rör om till en smet.

3. Lägg upp krustaderna på en plåt. Häll smeten i krustaderna. Lägg en sparrisknopp i varje krustad och grädda dem i 10 minuter. Låt svalna lite.

4. Garnera med crème fraiche och löjrom.

Dela det här receptet med dina vänner!