Kyckling Diavolo med saltdegsinbakad vitkål, pumpapuré och svart bönsallad

Tillagningstid:

Kyckling Diavolo med saltdegsinbakad vitkål, pumpapuré och svart bönsallad.

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4 portioner

Kyckling Diavolo

  • 1
    hel ekokyckling
  • 2 msk
    soja
  • 2 msk
    lönnsirap
  • 1 msk
    vitvinsvinäger
  • 1
    lime, saften
  • 1 klyfta(or)
    vitlök
  • ½ tsk
    salt

Sås

  • 1
    stor bananschalottenlök
  • 4
    tomater
  • 8-10
    körsbärstomater
  • 1
    anchochili
  • 1
    lång röd paprika
  • 2
    gröna chilifrukter

Saltdegsinbakad vitkål

  • 1
    vitkålshuvud
  • 1 liter
    vetemjöl
  • 2/3 dl
    fint salt
  • 4 dl
    vatten
  • olivolja
  • 1
    citron, saften
  • 1
    näve hel, oskalad mandel

Svart bönsallad med koriander och lime

  • 1 paket
    kokta svarta bönor
  • 2
    salladslökar
  • 1 knippa(or)
    färsk koriander
  • 1 knippa(or)
    persilja
  • 1 knippa(or)
    färsk mynta
  • 2
    lime, saften
  • 2 msk
    olivolja
  • salt

Pumpapuré

  • 1
    butternut squash eller en liten muscatpumpa
  • olivolja
  • salt

Så lagar du