Kycklingspett med nduja och fänkål- och bönsallad

Förberedelsetid:

Tillagningstid:

Kycklingbröst med nduja och fänkål- och bönsallad.

Publicerat:

Förberedelsetid:

Tillagningstid:

Använd kycklingfilé eller kycklinglår till den här smakrika fågelrätten, kycklinglår är faktiskt att föredra eftersom de både är billigare och ger mer smak.

Ingredienser

4 portioner

  • 3
    kycklingbröst, skurna i 2 cm skivor, eller motsvarande mängd kycklinglår
  • olivolja
  • 4 msk
    nduja
  • 3
    röda lökar, 2 i bitar och en finskuren
  • 2
    röda paprikor, i bitar
  • 400 g
    cannellinibönor av god kvalité
  • 1 stort knippa(or)
    persilja
  • 2
    apelsiner, skalade och skurna i skivor
  • 1 stor
    fänkål
  • 1 knippa(or)
    basilika
  • 1 stänk
    balsamicovinäger
  • 6
    piadinabröd, italienskt tunnbröd
  • pesto

Så lagar du