Kycklingbullar
Tillagningstid:
Publicerat:
2015-12-21Tillagningstid:
Supersnabbt julbord: Prova byta köttbullarna mot saftiga kycklingbullar som är klara på en kvart. Toppas med läskande granatäppelkärnor och persilja.
Ingredienser
10 portioner
- 700 gkycklingfärs
- 4 mskfinhackad lök
- 1 dlströbröd
- ½ dlvispgrädde
- ½ dlmjölk
- 1ägg
- 1 tsksalt
- 3 krmmalen peppar
- smör till stekning
Tillbehör
- 3 mskgranatäppelkärnor
- persilja
Så lagar du
1. Lägg färsen och löken i en bunke. Blanda ströbröd, grädde och mjölk i en liten skål och låt stå i 5 minuter.
2. Blanda i ägget i ströbrödet och blanda sedan ner allt med färsen, salt och peppar. Rulla runda köttbullar och stek i smör.
3. Lägg upp på ett fat och strö granatäppelkärnor och persilja över.