Kycklinglårfilé med fullkornsbulgur

Kycklinglårfilé med fullkornsbulgur.

Publicerat:

Tillagningstid:

Både för fest och vardagen.

Ingredienser

4portioner

  • fullkornsbulgur efter förpackningens recept
  • 600g
    kycklinglårfilé
  • 1
    gul lök, hackad
  • 1dl
    vitt vin
  • 3dl
    matlagningsgrädde
  • ½
    kycklingbuljongtärning
  • 2msk
    dijonsenap
  • 2msk
    dragon, torkad
  • 1msk
    flytande margarin
  • salt och peppar

Så lagar du

1. Bryn den hackade löken i en stekpanna, lägg i kycklingen och stek den runt om.

2. Häll på det vita vinet, dragon, senap och buljongtärningen, låt puttra i någon minut.

3. Häll på matlagningsgrädden och rör om. Låt sjuda i cirka 15 minuter eller tills kycklingen är helt genomstekt.

4. Servera med fullkornsbulgur och en stor sallad

Dela det här receptet med dina vänner!