Kycklingrulle sous-vide med mangokräm och kålsallad

Tid:

Kycklingrulle sous-vide med mangokräm och snabbpicklad kålsallad.

Tid:

Jag brukar använda ordet rulle som ett samlingsnamn för något som jag rullar in och serverar i bröd eller tortilla. Jag skulle kunna kalla det för wraps, men det är mer relaterat till tortillabrödet. Jag använder ett tunnbröd och därför blir valet rulle.

Ingredienser

4–6 portioner

  • 350 g
    kycklinglårfilé, gärna med skinn
  • 1 msk
    salt

Snabbpicklad kål

  • 100 g
    finstrimlad spetskål
  • 80 g
    finriven morot
  • 80 g
    finriven röd lök
  • 2 msk
    honung
  • 1 msk
    vit creme de balsamico
  • 1 tsk
    salt

Dressing

  • 2 dl
    crème fraiche
  • 1 dl
    mango chutney
  • salt och peppar

Till servering

  • 4-6 st
    tunnbröd, mjukt
  • 100 g
    valfri sallad
  • 20 g
    koriander, färsk
  • 4 msk
    bbq-sås efter tycke, gärna lite rökig och fruktig

Så lagar du

Här kan du skriva ett inlägg