Kycklingsoppa med thaismak

Kycklingsoppa med thaismak

Publicerat:

Ingredienser

4portioner

  • kycklingkött rensat från skrovet eller 1 kycklingfilé
  • 1liter
    kycklingbuljong
  • 1burk(ar)
    kokosmjölk (400 g)
  • 1påse(ar)
    Tom Kha gai-mix (Santa Maria)
  • 1ask(ar)
    sockerärter
  • 1ask(ar)
    babymajs
  • 4
    salladslökar
  • 1ask(ar)
    coctailtomater
  • 1kruk(or)
    koriander

Så lagar du

1. Koka upp buljongen med kokosmjölk och kryddmix.

2. Skär sockerärter, babymajs och salladslök i bitar. Lägg ner dem i soppan tillsammans med det rensade kycklingköttet. Koka en minut och lägg ner halverade tomater och koka ytterligare 1 minut.

3. Strö över korianderblad.

Dela det här receptet med dina vänner!