Lasagne med keso

Tillagningstid:

Lasagne med keso.

Publicerat:

Tillagningstid:

Ni som känner mig vet att jag alltid letar sätt att förenkla vardagsmaten. Eller ja, all mat, egentligen. Smarta knep, råvaror, tekniker osv. En grej som jag verkligen gillar att jobba med är lasagne. Här har jag gjort en variant med keso istället för att koka bechamelsås/vit sås. Spara på disken, ni vet. Det blev över förväntan bra!

Ingredienser

4–6 portioner

  • 1 paket
    torkade lasagneplattor eller motsvarande mängd färska
  • 2
    gula lökar, rivna
  • 2
    morötter, rivna
  • 400 g
    färs av valfri sort, nöt, vilt, veg, fågel-du väljer!
  • 2 paket
    tomater, krossade
  • vitlök
  • salt och peppar
  • smör eller olja till stekning
  • 1 kg
    keso
  • 2 dl
    lagrad hårdost, riven

Till servering

  • grönsallad

Så lagar du