Laxröra med äpple och kapris

Laxröra med äpple och kapris.

Publicerat:

Tillagningstid:

Röran är god att servera på krispigt rågbröd.

Ingredienser

  • 24
    rågchips eller bitar av rågcrisp
  • 200g
    varmrökt lax, skinn- och benfri
  • 1msk
    grov svensk senap
  • 2tsk
    dijonsenap
  • 2msk
    majonnäs
  • 3msk
    crème fraiche
  • ½
    äpple
  • 1msk
    kapris
  • nymald svartpeppar
  • 1ask(ar)
    kryddkrasse

Så lagar du

1. Dela laxen i en skål med en gaffel.

2. Blanda senapssorterna, majonnäs och crème fraiche och blanda sedan med laxen.

3. Tärna äpplet fint och blanda ner det, ½ ask kryddkrasse och kaprisen i laxröran. Vrid över lite svartpeppar.

4. Klicka ut laxröran på rågchips eller bitar av rågcrisp. Klipp över kryddkrasse och servera eller låt gästerna själva klicka på röran på tunt hårt rågbröd.

Dela det här receptet med dina vänner!