LCHF-laxbiffar med limeaioli

Laxbiffar på salladsbädd med limeaioli.

Goda laxbiffar med läcker aioli. En komplett måltid som lunch eller middag tillsammans med limeaioli som fettkälla

Ingredienser

4 portioner

  • 4 st
    laxfiléer, upptinade (cirka 500 gram)
  • 1 st
    ägg
  • 1 st
    gul lök, hackad
  • 1 st
    citron, rivet skal och saft
  • 1 st
    urkärnad röd chilipeppar
  • 1 tsk
    salt
  • 1 krm
    svartpeppar

Limeaioli

  • 2 klyfta(or)
    vitlök, pressade
  • 1 msk
    limesaft
  • 1 msk
    dijonsenap
  • 1 st
    ägg
  • 2 dl
    neutral rapsolja
  • 1 tsk
    rivet limeskal
  • salt
  • peppar

Så lagar du