Maximillians ischoklad

Maximillians ischoklad.

Publicerat:

Tillagningstid:

Ischoklad är egentligen vegansk om man använder mjölkfri choklad. Det är som en hårdare tryffel som kan smaksättas på flera olika sätt.

Ingredienser

  • 200g
    mörk choklad
  • 50g
    mjölkfri ljus choklad
  • 200g
    kokosfett

Smaksättning

  • 5droppe(ar)
    pepparmyntsolja
  • ½tsk
    lakritspulver

Så lagar du

1. Lägg ut ischokladformar innan du börjar med chokladen.

2. Värm upp kokosfettet till 50-55 grader.

3. Hacka chokladen i små bitar med kniv. Lägg i kokosfettet och vispa om.

4. Häll hälften i en skål. Lägg pepparmyntsolja i ena satsen och lakritspulver i andra. Blanda om och häll upp. Lägg i kyl och låt stelna ordentligt.

Dela det här receptet med dina vänner!