Moccaparfait

En glas som är fylld av Moccaparfait  och topping med kaffebönor och en tesked i bredvid.

Publicerat:

Tillagningstid:

Ethels moccaparfait serverades på Astrids födelsedagskalas och blev mycket omtyckt av Astrid. Det här är en utmärkt dessert med espresso och grädde från Vår tid är nu. Räkna med 5-6 timmars tid utöver tillagningstid för frysning och tining.

Ingredienser

4 - 6portioner

  • 3dl
    vispgrädde
  • 3
    äggulor
  • msk
    florsocker
  • ¾dl
    stark espresso
  • Kaffebönor till servering

Så lagar du

1. Vispa äggulor med siktat florsocker riktigt hårt.

2. Vispa grädden och rör i den i smeten. Tillsätt kaffet och rör om.

3. Häll upp i portionsglas och garnera med kaffebönor. Ställ i frysen i 5-6 timmar.

4. Ta ut och låt tina i kylskåp ca 30 min innan servering.

Dela det här receptet med dina vänner!