Niklas Waldorfsallad

Niklas Waldorfsallad

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 1
    bunt stjälkselleri
  • 1
    päron
  • 1
    äggula
  • 0,5msk
    dijonsenap
  • 2tsk
    rödvinsvinäger
  • 4msk
    matolja
  • ruccolasallat
  • 1dl
    grönmögelost
  • 1dl
    valnötter
  • salt och peppar

Så lagar du

Skala och skiva sellerin och päronet tunt. Lägg äggulan och senapen i en skål och vispa sakta ner oljan och vinägern så att du får en majonnäs. Vänd sedan ner selleri och päron och lägg upp på fat. Fördela ruccola över fatet och toppa med smulad ost och grovhackade valnötter. Avsluta med salt och peppar.

Pris 46,90 kr (2006)

Dela det här receptet med dina vänner!