Omelett med kantareller, krispig potatis och persilja

Omelett med kantareller, krispig potatis och persilja.

Publicerat:

Tillagningstid:

Snabblagad, rörd kantarellomelette med goda smaker.

Ingredienser

4portioner

  • 6
    ägg
  • 5
    vårlök
  • 100g
    kantareller
  • 5
    salladslökar
  • 1
    vitlöksklyfta
  • 2msk
    grovskuren persilja
  • 50g
    potatischips
  • smör till stekning

Så lagar du

1. Knäck äggen och vispa med gaffel. Smaka av med salt och peppar.

2. Värm upp en stekpanna och lägg i en klick smör. Låt smöret brynas. Häll i äggblandning och rör runt med slev. Lyft av när äggen fortfarande är rinniga och slå upp  en form.

3. Bryn kantareller i lite olja. Tillsätt smör och finskuren vårlök mot slutet. Smaka av med salt och peppar.

4. Slå kantareller över äggen och toppa med krossade potatischips och persilja. Servera gärna med råmarinerade kantareller.

Dela det här receptet med dina vänner!