Orchetti med broccoli och tomat

Orchetti med broccoli och tomat.

Publicerat:

Tillagningstid:

Enkel grönsaksrätt med pasta och ansjovis från Ginos italienska frestelser.

Ingredienser

2portioner

  • 250g
    orchetti
  • olivolja
  • sardeller
  • 2klyfta(or)
    vitlök, hackade
  • körsbärstomater, halverade
  • 1kvist(ar)
    rosmarin, bara bladen, fint hackade
  • broccoli

Så lagar du

1. Koka orchettin tills den precis är klar.

2. Under tiden, hetta upp olja i en stor stekpanna och när oljan är varm lägg ner sardeller, vitlök, körsbärstomater och rosmarin.

3. Tillaga på medium eller låg värme, i 5 minuter.

4. När pastan har en minut kvar innan färdig, lägg i broccoli. Koka i en minut och häll av i durkslag.

5. Höj värmen i stekpannan. När det fräser, lägg i pasta och broccoli. Rör ihop och servera.

Dela det här receptet med dina vänner!