Ostbägare med två fyllningar

Tillagningstid:

Ostbägare med två fyllningar

Publicerat:

Tillagningstid:

Knapriga ostbägare med två fräscha fyllningar blir en fin start på middagen.

Ingredienser

4 portioner

Ostbägare

  • 2 dl
    riven smakrik ost (tex parmesan och/eller västerbotten)

Fyllning #1

  • 1 st
    mozzarella (100g)
  • 2 st
    tomater
  • 1
    liten vitlöksklyfta
  • 1 msk
    rödvinsvinäger
  • 3 msk
    olivolja
  • 1 tsk
    honung
  • 1 msk
    tomatpuré
  • salt och peppar
  • färsk basilika

Fyllning #2

  • 1 dl
    crème fraiche
  • ½ st
    citron, det finrivna skalet
  • 80 g
    löjrom
  • ½ st
    rödlök
  • dill

Så lagar du