Ostpanerad schnitzel och böngaru med tomat

Tillagningstid:

Ostpanerad schnitzel och böngaru med tomat.

Publicerat:

Tillagningstid:

Piccata är en italiensk rätt som traditionellt görs av kalvkött. Vi vardagsanpassar den genom att använda förmånligt griskött. En utbankad griskotlett är mättande - här klarar du dig med 100 gram kött per person. Gillar du inte gris blir det lika gott med fisk och kyckling.

Ingredienser

4 portioner

Bönragu

  • 4
    potatisar
  • 4 msk
    olivolja
  • 1
    aubergine
  • 1
    zucchini
  • 1
    gul lök
  • 2
    vitlöksklyftor
  • 3 dl
    stora vita bönor (kokta)
  • 4
    tomater
  • 1 kvist(ar)
    salvia
  • 1 kvist(ar)
    rosmarin
  • 2 msk
    vinäger
  • 1 tsk
    socker
  • salt och peppar

Ostpanerad schnitzel

  • 400 g
    urbenad fläskkotlett, färdigskivad
  • 1
    ägg
  • 100 g
    parmesan
  • ½ dl
    vetemjöl
  • ½ dl
    vatten
  • 3 msk
    olja

Så lagar du