Påskiga fågelbon

påskiga fågelbon

Publicerat:

Förberedelsetid:

Tillagningstid:

Skapa ditt eget chokladiga fågelbo – en smarrig påsköverraskning! Vill du ha lite påskpyssel i köket? Då har vi det perfekta receptet för dig! Vi ska göra något riktigt roligt och gott – ett fågelbo av choklad!

Ingredienser

15 - 20portioner

  • 1paket
    Salta pinnar
  • 1påse(ar)
    Mjölkchokladknappar eller annan valfri choklad som går att smälta
  • 1påse(ar)
    Godisägg

Så lagar du

1. Smält chokladen över ett vattenbad på låg värme eller i mikron där du värmer chokladen i omgångar 20 sekunder åt gången, och rör om varje gång  2. Bryt salta pinnar i mindre bitar och lägg ner i den smälta chokladen 
3. Klicka upp de chokladdoppade salta pinnarna på ett bakplåtspapper och forma till ett fågelbo. 
4. När chokladen har stelnat, dekorera med godisägg. 

 

Dela det här receptet med dina vänner!