Piroger med salsiccia

Piroger med salsiccia

Ingredienser

4portioner

  • 1st
    gul lök
  • 2st
    selleristjälkar
  • 1 msk
    smör
  • 150g
    salsiccia
  • 1dl
    vitt vin
  • ½dl
    sultanarussin
  • 1st
    päron
  • ca ½ dl
    pinjenötter
  • ¼tsk
    mald muskotnöt
  • 3-4 msk
    parmesanost

salt och svartpeppar

    Så lagar du

    1. Skär löken och sellerin tunt. Stek den mjuk i smör.

    2. Skär upp salsiccian och ta ut köttet. Smula ner det i stekpannan. Fräs i någon minut. Tillsätt vinet och russinen och och låt allt puttra i ca 5 minuter.

    3. Tärna päronet och lägg i det tillsammans med pinjenötterna och parmesanost. Salta och peppra och rör om. Låt svalna.

    Dela det här receptet med dina vänner!