Potatis och lök i wok
Publicerat:
2015-05-11Ingredienser
- 3-4stpotatisar av fast sort
- 4-6stschalottenlökar
- 2klyfta(or)vitlök
- 1stbroccoli
- 4stsalladslökar
- 3stbaby gem sallad
- 3mskoystersås eller hoisinsås
- 3mskmatolja
- 2tsktryffelolja
- salt
Så lagar du
1. Skala och skiva potatis, schalottenlök och vitlök fint. Skär ner broccolin i mindre bitar och skär salladslöken i ca 5 centimeter långa bitar.
2. Tvätta och dela salladen på hälften.
3. Hetta upp en wok och stek potatisen gyllene i oljan.
4. Tillsätt schalottenlök, vitlök och broccoli och stek hastigt i någon minut.
5. Tillsätt salladen, oystersås och smaka av med lite salt.
6. Stek ytterligare någon minut och tillsätt sedan tryffeloljan. Servera genast.