Quesadilla med nässlor

Quesadilla med nässlor.

Publicerat:

Servera som mellanmål eller lunch. Väldigt smidigt och enkelt och dessutom lätt att ta med sig till jobbet eller utflykten.

Ingredienser

4portioner

  • 6st
    tortillabröd
  • 5st
    potatis, asterix
  • 3dl
    riven västerbottenost
  • 6dl
    nässlor, plockade och sköljda
  • 1st
    schalottenlök, finhackad
  • 1
    knivsudd muskot
  • 1dl
    créme fraiche
  • smör till stekning

Så lagar du

1. Skala potatis och och koka mjuk i lättsaltat vatten. Häll av och krossa med créme fraiche, salt och peppar.

2. Smörstek nässlor och lök.

3. Fördela potatisen på tortilla bröd. Fördela nässlor och ost över potatisen. Krydda med lite muskot. Täck med tortilla börd och kläm ihop.

4. Stek tortilla bröd på båda sidor i neutral olja vid servering. Skär i tårtbitar och ät direkt.

Dela det här receptet med dina vänner!