Rå ravioli på kålrabbi och äpple med ädelost

Rå ravioli på kålrabbi och äpple med ädelost

Publicerat:

Tillagningstid:

Tilltugg som passar perfekt till glöggfesten – eller till andra trevliga tillställningar.

Ingredienser

  • 1st
    kålrabbi, liten
  • 1st
    äpple, ingrid marie
  • 50g
    ädelost, tex roquefort
  • 1msk
    äppelcidervinäger
  • 1msk
    hasselnötsolja
  • salt

Så lagar du

1. Skala och skiva kålrabbi i rundlar om 1mm. Skiva äpple tunt.

2. Pensla äpple med äppelcider vinäger och nötolja.

3. Mixa ädelost till tät kräm. Lägg en lite klick på varje kålrabbi och täck med äpple till oblat likanande presentation. Krydda med salt och peppar.

Dryckestips: Per Styrgårds bästa varianter på glögg.

Dela det här receptet med dina vänner!