Rabarberpaj med kokoschips

Rabarberpaj med kokoschips.

Publicerat:

Tillagningstid:

Snabbt och enkelt gör du smulpajerna som har ett gott och crunchigt täcke av kokos.

Ingredienser

6portioner

  • 600g
    rabarber
  • 4msk
    strösocker

Kokostäcke

  • 100g
    smör
  • 1dl
    vetemjöl
  • 1dl
    strösocker
  • 3dl
    kokoschips

Tillbehör

  • vaniljglass

Så lagar du

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Ansa rabarbern och skär den i bitar. Blanda bitarna med sockret. Fördela dem i ugnssäkra portionsformar eller i en ugnsform.

3.Smält smöret och ta kastrullen från värmen. Blanda ner vetemjölet och rör till en jämn smet. Tillsätt sockret och kokoschipsen.

4. Fördela blandningen över rabarbern.

5. Grädda 15–20 minuter i nedre delen av ugnen tills smultäcket fått fin färg. Servera med vaniljglass.

Dela det här receptet med dina vänner!