Röd currygryta med kokosmjölk

Röd currygryta med kokosmjölk

Ingredienser

4portioner

  • 3-4st
    kryddiga, råa korvar ca 400 g
  • 1st
    gul lök
  • 1 kg
    blandade grönsaker, i bitar tex squash, broccoli, sockerärtor, morötter
  • 1-2msk
    röd currypasta, färdig på burk
  • 1burk(ar)
    kokosmjölk, 400 g
  • 1dl
    rostade cashewnötter
  • 1st
    litet knippe koriander
  • Matolja, soja

Till servering:

  • ris eller nudlar

Så lagar du

1. Hetta upp stekhällen, snitta korvskinnet och nyp små tussar av köttet.

2. Woka dessa med lök, grönsaker och currypasta, häll på kokosmjölk. Om du använder grönsaker med längre tillagningstid så skär dem i mindre bitar så de blir klara samtidigt.

3. Blanda allt, koka några minuter och smaka av med mer currypasta och soja, toppa med nötter och koriander.

Dela det här receptet med dina vänner!