Rostbiffsnurror med hallon och sweet chili

Rostbiffsnurror med hallon och sweet chili.

Publicerat:

Tillagningstid:

Kraftig örtsmak av koriander lyfter fräschören i de här salta snurrorna, perfekta på buffébordet i sommar. Vi använde saltkött den här gången men välj rosastekt, tunt skivad rostbiff om du vill ha en matigare känsla på snurrorna.

Ingredienser

4 - 8portioner

  • 200g
    rostbiff eller saltkött
  • 200g
    färskost, naturell
  • 4msk
    sweet chili-sås
  • ½dl
    korssade hallon, färska eller frysta
  • ½
    citron, saften
  • salt och peppar
  • 1
    röd paprika
  • 1kruk(or)
    koriander

Så lagar du

1. Lägg ut det tunt skivade köttet omlott på smörpapper.

2. Vispa osten med hallon och chilisås och smaka av med salt, peppar och citronsaft.

3. Bre ostblandningen över köttskivorna och strö över fintärnad paprika och hackad koriander.

4. Rulla ihop köttet och kyl en stund innan du skär upp lämpliga snurror.

Dela det här receptet med dina vänner!