Rotselleri chèvre chaud

Rotselleri chèvre chaud

Publicerat:

Go’kvälls vegetariska och glutenfria nyårmeny

Ingredienser

  • 1st
    rotselleri på ca 400 g
  • olivolja
  • flingsalt
  • 200g
    chèvreost i skivor
  • 1-2msk
    flytande honung
  • färsk timjan
  • 2-3msk
    solrosfrön
  • 2-3msk
    pumpafrön
  • 2-3msk
    sesamfrön

Så lagar du

Sätt ugnen på 175 grader. Ansa och skär rotsellerin i centimetertjocka skivor. Lägg rotsellerin på en plåt, ringla över olivolja och strö över lite salt. Sätt in rotsellerin i ugnen i 30 minuter.

Ta ut rotsellerin och höj värmen till 225 grader. Lägg på chevre. Ringla över honung och strö över örter och frön på varje skiva. Sätt in rotsellerin i ugnen igen i 5 minuter eller tills osten fått färg.

Dela det här receptet med dina vänner!