Runes kycklingsoppa

Runes kycklingsoppa

Publicerat:

Ingredienser

  • 3klyfta(or)
    vitlök
  • 1liter
    vatten
  • 3st
    hönsbuljongtärningar
  • purjolök
  • 2,5dl
    kokosgrädde
  • 1msk
    dragon
  • 1msk
    olja
  • maizena
  • salt
  • vitpeppar

Så lagar du

Fräs vitlöken i olja i en gryta. Tillsätt vattnet och buljongtärningarna och koka upp. Låt sjuda i ca 10 minuter. Mixa sedan.

Tillsätt finhackad purjolök och dragon. Låt sjuda i 5 minuter.

Häll i kokosgrädden samtidigt som du vispar snabbt. Red med maizena till lätt krämig konsistens. Smaka av med salt och vitpeppar.

Rune Edin

(Detta är ett tittarrecept, inte provlagat av redaktionen)

<b>Rune Edin

Ålder: 43

Bor: Vännäs

Inställning till matlagning: Kärlek

Matlagning i tid per dag: 4-7 timmar, jobbar som kock

Beskriv dig själv i köket: Kreativ

Äter helst: Husmanskost

Äter aldrig: Lever

Lagar oftast: Vegetariskt, allergimat, husmanskost

Alltid i skåpen: Vitlök

Min vardagsspecialare: Runes kycklingsoppa

</b>

Dela det här receptet med dina vänner!