Saffransrulltårta med björnbärssylt

Saffransrulltårta med björnbärssylt.

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

8 - 10portioner

  • 3
    ägg
  • 1paket
    saffran
  • 1 ½dl
    socker, ekologiskt
  • 2dl
    vetemjöl
  • 1tsk
    bakpulver
  • 1tsk
    vaniljsocker
  • 1msk
    vatten

Så lagar du

1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ägg och socker pösigt.

2. Blanda torra ingredienser och rör ner. Avsluta med vatten.

3. Smöra ett smörpapper och sätt gem i kanterna. Slå ut smeten och grädda i ca 5–6 minuter.

4. Bred på björnbärssylt. Rulla direkt med hjälp av pappret.

5. Lyft av pappret och rulla i strösocker.

Dela det här receptet med dina vänner!