Sköldpaddsvåffla

Sköldpaddsvåffla.

Publicerat:

Tillagningstid:

Mmm hur gott är det inte med våfflor? Och vi lovar er att det blir ännu godare om ni piffar till dem till sköldpaddsvåfflor!

Ingredienser

1portioner

  • våffla, till två sköldpaddor
  • vindruvor
  • 3dl
    grädde
  • sockerögon
  • skumbananer, till en sköldpadd

Så lagar du

1. Skär ut två hjärtan från våfflan och dela vindruvorna på mitten.

2. Spritsa på grädde på ena våffelhjärtat.

3. Dela en skumbanan och sätt som sköldpaddans bakre ben på våffelhjärtat med grädde, sätt sedan två skumbananer som framben på samma våffelhjärta.

4. Spritsa på ett till lager grädde.

5. Lägg på det tomma våffelhjärtat och placera de delade vindruvorna på som sköldpaddans skal, använd grädde som lim.

6. Sätt en hel vindruva som huvud och sätt på två sockerögon, använd grädde som lim.

Dela det här receptet med dina vänner!