Smörgåstårtsbakelser med skagenröra, löjrom och krassemajonnäs

Tillagningstid:

Smörgåstårtsbakelse med skagenröra, löjrom och krassemajonnäs

Publicerat:

Tillagningstid:

Det är omöjligt att tröttna på en god skagenröra! Mitt tips är att inte snåla med citron och pepparrot.

Ingredienser

4–5 portioner

  • 12-15 skiva(or)
    levainbröd eller formfranska
  • 500 g
    handskalade räkor
  • 1,5 dl
    créme fraiche
  • 1 dl
    majonnäs (gärna hemgjord)
  • skal och saft från 1 citron
  • 1 kruk(or)
    dill (spara några vippor till dekoration)
  • Ca 1 msk
    nyriven pepparrot
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl
    créme fraiche
  • 2 msk
    löjrom
  • dillvippor
  • krassemajonnäs
  • krasse

Så lagar du